Volgende reis is geboekt naar Mexico!!! - Reisverslag uit Mexico-stad, Mexico van Ilse Thijssen - WaarBenJij.nu Volgende reis is geboekt naar Mexico!!! - Reisverslag uit Mexico-stad, Mexico van Ilse Thijssen - WaarBenJij.nu

Volgende reis is geboekt naar Mexico!!!

Door: Ilse

Blijf op de hoogte en volg Ilse

02 November 2005 | Mexico, Mexico-stad

Hallo,

Bianca vertrekt 10 november voor bijna 6 maanden naar Guatemala en omstreken! Ik kan haar natuurlijk niet al die maanden alleen laten dus ga ik haar een bezoekje brengen.

Vertrek 10 februari 14:05 KL 685 Amsterdam
Aankomst 10 februari 18:55 Mexico City

Vertrek 5 maart 21:05 KL 686 Mexico City
Aankomst 6 maart 14:25 Amsterdam

Ik zal dus in Mexico City aankomen en ook weer vertrekken richting Nederland, omdat dit de goedkoopste luchthaven was die ik kon ontdekken en ook Ton (vriendje van Bianca) vertrekt eerder vanaf Mexico City naar huis. Maar dit houdt niet persee in dat we alleen in Mexico gaan reizen, want ook Guatemala, Belize en Honduras zijn leuke landen om te bezoeken...als er nog tijd voor is!!

Dus wie weet, komt er tegen die tijd weer een mooi verhaal op deze site!

Groetjes uit Wijchen!

Ilse

• 02 November 2005 - 14:43

Mama:

Hoi Ilse. Super gaaf zeg!! Wij krijgen het druk op de computer in februari 2 van de 3 dochters die ver weg zijn dan, maar wel gezellig.
    Het lijkt me een fantastische reis,dus de voorbereidingen kunnen beginnen, en fijn dat je vrij van je werk hebt kunnen krijgen, natuurlijk brengen en halen we je t.z.t. van schiphol indien nodig.
    Groetjes en tot mails, mama.

• 03 November 2005 - 08:41

Iris:

Hey Ilse! Wat super! Heb je alweer veel te lang niet gesproken.. Mag ik mee? ;)
    Heel veel plezier,
    X

• 22 Januari 2006 - 11:26

Jos Verhart:

Kruimel,
    Ik kijk al uit naar je reisverslagen, hopelijk ook met een prijsvraag. Veel reisplezier samen met Bianca en we lezen je berichten.
    Jos en Annechien

• 03 Februari 2006 - 21:15

Niek:

Geen carnaval voor jou...
    mja misschien in Mexico...

veel plezier!
    Gr

Niek

• 03 Februari 2006 - 22:23

Mama:

Hoi Ilse.
    De komende week de laatste voorbereidingen voor de reis, toch altijd weer spannend voor je, maar ook voor ons.

Hebben ze daar ook voor mijn verzameling olifantjes? Wie weet?

Alvast een te gekke tijd samen met Bianca en tot horens !
    Liefs en een dikke kus van papa en mama.

• 04 Februari 2006 - 17:22

Robbert:

Ilse heel veel plezier in Mexico en omstreken. Dat zal best wel lukken schat ik zo in. Maak er wat moois van en laat de dingen om je heen lekker op je af komen.

• 06 Februari 2006 - 20:07

Gerda:

Hey Ilse,

Het is bijna zover. Geniet er maar lekker van. Ik hoor graag al je verhalen.

Gerda

• 06 Februari 2006 - 21:38

Geert En Greet:

Hallo llse.
    wij wensen je een hele fijne vacantie in Mexico.
    Groetjes Geert en Greet.

• 07 Februari 2006 - 19:15

Esther:

Hee Ilse,

Vanmiddag vertelde je tegen Netty dat je deze site ook hebt. Ik heb namelijk nog een kennis die in Ethiopië zit en het is echt superhandig. Ik ben benieuwd naar je verhalen. Is Bianca nou je zus? (Zal je vast wel verteld hebben...) Nou, ik zal aan je denken als ik bij die saaie les van Joost zit......

Groetjes en veel plezier!!!!

Esther

• 09 Februari 2006 - 16:11

Bianca:

Nog maar 1 nachtje...
    Ik heb mijn busticket al geboekt om morgenochend om 8 uur terug te rijden naar Mexico City en dan om 7 uur ´s avonds kan ik jou ophalen van het vliegveld. Joepie!!! Wat gaan wij het leuk hebben samen! Deze week heerlijk genoten op het strand, beetje bijgekleurd en genoeg energie opgedaan voor het volgende avontuur met jou!! Ik heb er onwijs veel zin in! Zie je morgen!!!

Dikke kus bianc

• 09 Februari 2006 - 22:04

Jasper:

Hey Ilse
    Ik wil je heel veel plezier wensen Mexico!!
    Doe wel voorzichtig daar.
    Goede reis morgen en geniet ervan!!!
    groetjes Jasper

• 11 Februari 2006 - 08:38

Jennifer:

Hoi Ilse,

ik hoop dat je een goede reis hebt gehad en dat je goed bent aangekomen! Veel plezier samen met Bianca en tot mails!
    Je zus

• 11 Februari 2006 - 15:03

Ton:

Hey Ilse,
    Snel nog ff gedag gezegd op Schiphol en daar ging je! Zonder om te kijken door de gate..:) Je zit nu lekker in Mexico City waarschijnlijk met Bianca te beslissen waar jullie reis naartoe gaat... Ik ben benieuwd naar jullie avonturen! Geef mijn meisje een dikke kus van me en geniet!

X

• 12 Februari 2006 - 11:48

Jessica:

Hey Ils, ik hoop dat je goed bent aangekomen en dat de vlucht goed is gegaan. Gaan jullie nu maar een mooi plan maken voor de komende 3 weken. Geniet ervan en groetjes aan Bianca. Liefs Jes

• 12 Februari 2006 - 20:03

Hennie_thijssen:

Hoi Ilse,
    Eindelijk is het dan zover,
    het is nu zondag dus jij bent nu in Mexico.
    Een hele plezierige reis toegewenst, en natuurlijk volg ik je verslag, liefs Hennie